EEN KLANT VOOR JE WINNEN, BEGINT MET EEN GOED GEVOEL

Stop fake dating, start Live date

Het idee

Binnen onze vriendenkring groeit het aantal singles die op zoek gaan naar een (nieuwe) relatie online. Steeds vaker vernomen wij onvrede over vage of nepprofielen op hun dating platforms. Dat heeft ons aan het denken gezet, dat kan toch anders.

Het concept Live Date https://www.live-date.nl hebben wij zelf bedacht en tot in detail uitgewerkt. We hebben het online platform ontwikkeld en gerealiseerd met een vast team aan specialisten om ons heen.


Stop fake dating, start Live date

Wij bieden een serieus platform voor mensen die op zoek zijn naar een partner. Online dating is natuurlijk al jaren een veelgebruikt medium om te daten. En soms houden mensen er ook daadwerkelijk een serieuze relatie aan over. Maar wij horen en zien vooral dat de nadruk ligt op het daten zelf, eventueel gevolgd door seks. Op zich niks mis mee, natuurlijk. Maar waar kun je nou nog serieus op zoek gaan naar een fijne partner? Niet voor even, maar het liefst voor de lange duur?

Video profiling
Maak direct een goede indruk en laat je potentiële partner zien wie je écht bent, wat je bezighoudt en wat je zoekt in je leven. Ontmoet zelf ook mensen zoals ze zijn en hoor van henzelf wie ze zijn en wat ze zoeken in een partner. Deel het moment. Er is iets speciaals aan video profiling; je kijkt elkaar als het ware recht in het gezicht. Daardoor krijg je geen vage woorden en valse profielen, maar een persoonlijk videoprofiel van de partner(s) waar je belangstelling voor hebt. Transparanter en echter kan het alleen maar worden tijdens jullie eerste date!

 

 

 

Promovideo
Tegelijk met de lancering van onze website en socials publiceren we de promovideo van ons platform. Deze video van 2 minuten speelt opnieuw in op het probleem van fake dating; het fijne en romantische van verliefd zijn en Live Date als oplossing.

Doe je mee?
Ben je tussen de 30 jaar en ouder, en ben je serieus op zoek naar een relatie? Vind je het leuk om jezelf op video te presenteren en toegang te krijgen tot de profielen van leuke matches? Meld je dan nu gratis aan! Wij bieden je een gratis lidmaatschap voor het komende half jaar. Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je z.s.m. van ons een respons voor een online intake gesprek. Wij screenen alle deelnemers voor zij zich online kunnen presenteren. Wij willen daarmee voor iedereen zoveel mogelijk garantie bieden op betrouwbaarheid van mogelijke matches.


 Terug naar het overzicht


Anne-Marie van den Bosch, Sales Manager, Kerger & Co.B.V.

Denk je in: je bedrijf bestaat 100 jaar en je kijkt na je SWOT analyse om je heen waar je eigenlijk staat……. dan kun je je realiseren dat ondanks je goede reputatie het hoog tijd is voor vernieuwing. Met ''Brand your business'' brengen Nicole en Maarten een roadmap in kaart die je stapsgewijs begeleid in benoemen en bouwen van je bedrijfs-DNA: wie zijn we en waar staan we voor? Waar doen we het voor en wat is jouw rol daarin? ''Zichtbaar zijn en blijven voor onze klanten'' onze tweede eeuw in, uitdragen wat we al 100 jaar goed doen maar ook waar wij ontwikkelen zodat onze marktpositie sterk blijft. Samen met een schitterende restyling van ons logo en advies/tips in een nieuwe bedrijfsuitstraling zijn we fris een nieuwe proactieve fase ingestapt. Ook voor bedrijven die al langer bestaan en zoekende zijn in ''loslaten en het nieuwe omarmen'' is NPD Communications een geduldige maar doelgerichte partner die bewaakt dat het ontwikkelde Brand professioneel uitgerold wordt.

Anne-Marie van den Bosch, Sales Manager, Kerger & Co.B.V.