EEN KLANT VOOR JE WINNEN, BEGINT MET EEN GOED GEVOEL

Stop fake dating, start Live date

Het idee

Binnen onze vriendenkring groeit het aantal singles die op zoek gaan naar een (nieuwe) relatie online. Steeds vaker vernomen wij onvrede over vage of nepprofielen op hun dating platforms. Dat heeft ons aan het denken gezet, dat kan toch anders.

Het concept Live Date https://www.live-date.nl hebben wij zelf bedacht en tot in detail uitgewerkt. We hebben het online platform ontwikkeld en gerealiseerd met een vast team aan specialisten om ons heen.


Stop fake dating, start Live date

Wij bieden een serieus platform voor mensen die op zoek zijn naar een partner. Online dating is natuurlijk al jaren een veelgebruikt medium om te daten. En soms houden mensen er ook daadwerkelijk een serieuze relatie aan over. Maar wij horen en zien vooral dat de nadruk ligt op het daten zelf, eventueel gevolgd door seks. Op zich niks mis mee, natuurlijk. Maar waar kun je nou nog serieus op zoek gaan naar een fijne partner? Niet voor even, maar het liefst voor de lange duur?

Video profiling
Maak direct een goede indruk en laat je potentiële partner zien wie je écht bent, wat je bezighoudt en wat je zoekt in je leven. Ontmoet zelf ook mensen zoals ze zijn en hoor van henzelf wie ze zijn en wat ze zoeken in een partner. Deel het moment. Er is iets speciaals aan video profiling; je kijkt elkaar als het ware recht in het gezicht. Daardoor krijg je geen vage woorden en valse profielen, maar een persoonlijk videoprofiel van de partner(s) waar je belangstelling voor hebt. Transparanter en echter kan het alleen maar worden tijdens jullie eerste date!

 

 

 

Promovideo
Tegelijk met de lancering van onze website en socials publiceren we de promovideo van ons platform. Deze video van 2 minuten speelt opnieuw in op het probleem van fake dating; het fijne en romantische van verliefd zijn en Live Date als oplossing.

Doe je mee?
Ben je tussen de 30 jaar en ouder, en ben je serieus op zoek naar een relatie? Vind je het leuk om jezelf op video te presenteren en toegang te krijgen tot de profielen van leuke matches? Meld je dan nu gratis aan! Wij bieden je een gratis lidmaatschap voor het komende half jaar. Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je z.s.m. van ons een respons voor een online intake gesprek. Wij screenen alle deelnemers voor zij zich online kunnen presenteren. Wij willen daarmee voor iedereen zoveel mogelijk garantie bieden op betrouwbaarheid van mogelijke matches.


 Terug naar het overzicht


Martin Atkin, former Head of Creative Communications, Greenpeace International

I worked with Nicole and Maarten on two flagship Greenpeace campaigns, “Defending our Oceans” and “Protecting our ancient Forests”. Their creativity, insight and professionalism made a big contribution to the success of the campaigns and enabled Greenpeace to raise the profile of these vital issues to a global audience.

Martin Atkin, former Head of Creative Communications, Greenpeace International