EEN KLANT VOOR JE WINNEN, BEGINT MET EEN GOED GEVOEL

Ondernemer, stap in de online nieuwe wereld, anders ben je te laat!

Datum : 18-05-2017

We willen organisaties nadrukkelijk laten weten dat meegaan met nieuwe online ontwikkelingen een must is. Over een aantal jaar zal het afzetgebied voor onze producten of diensten alleen nog online plaatsvinden. In Amerika is een online lesprogramma of een webinar de normaalste zaak van de wereld om via online en e-mail marketing klanten te binden en te verleiden tot verkoop. Wat dacht je van de robots voor de klas, of die oudere mensen socializen. Een digitale butler als Google Home, mix reality zoals de Hololens, Agile werken, Slow UX en duurzame beleggingsclubs. Virtual reality is geen science fiction meer. Geloof me; stap in deze online nieuwe wereld. Zorg dat je online vindbaar bent. Want voor je het weet, ben je echt te laat en kun je het product waar je zo achter staat niet meer bij je klanten krijgen, simpelweg omdat deze de weg er naartoe niet meer vinden.
Terug naar het overzicht


Dr. Gert Baeyens, ornitholoog, auteur

Het boek over de vinkenbanen van Bloemendaal is zeker niet het eerste boek dat ik geschreven heb. NPD Communications is dan ook een van de vele vormgevers waarmee ik heb samengewerkt. Het is wel de eerste en enige met wie die samenwerking optimaal is geweest! Er kan zoveel mis gaan: 75% van de illustraties in de eerste helft van het boek, afbeeldingen te ver verwijderd van de betreffende tekst, figuren met te kleine, nagenoeg onleesbare letters erin. In dit boek is alles perfect gerealiseerd, in mooie kleuren, het goede formaat.

Tel daar bij op: alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en wel op de gestelde tijd! Als dat niet gebeurt, sneuvelen er stukken tekst inclusief hun illustraties. Dan is het boek niet 100% wat je er als schrijver mee bedoelde. In dit geval dus wel!

Wat ook te prijzen valt, is het begrip voor de materie. Over vinkenbanen is zo weinig gepubliceerd dat bijna niemand weet wat dat zijn. Nicole Post en Maarten Jansen hebben zich de stof zo eigen gemaakt dat zij ook de productondersteuning konden verzorgen: de instructies aan de drukker en de boekhandels, de marketing in het algemeen. NPD Communications bieden dus veel meer dan allleen maar vormgeving. Jammer dat ik (nog) geen plannen heb voor een nieuw boek samen met hen!

Dr. Gert Baeyens, ornitholoog, auteur