EEN KLANT VOOR JE WINNEN, BEGINT MET EEN GOED GEVOEL

Ondernemer, stap in de online nieuwe wereld, anders ben je te laat!

Datum : 18-05-2017

We willen organisaties nadrukkelijk laten weten dat meegaan met nieuwe online ontwikkelingen een must is. Over een aantal jaar zal het afzetgebied voor onze producten of diensten alleen nog online plaatsvinden. In Amerika is een online lesprogramma of een webinar de normaalste zaak van de wereld om via online en e-mail marketing klanten te binden en te verleiden tot verkoop. Wat dacht je van de robots voor de klas, of die oudere mensen socializen. Een digitale butler als Google Home, mix reality zoals de Hololens, Agile werken, Slow UX en duurzame beleggingsclubs. Virtual reality is geen science fiction meer. Geloof me; stap in deze online nieuwe wereld. Zorg dat je online vindbaar bent. Want voor je het weet, ben je echt te laat en kun je het product waar je zo achter staat niet meer bij je klanten krijgen, simpelweg omdat deze de weg er naartoe niet meer vinden.
Terug naar het overzicht


John Cornelisse, eigenaar Strandpaviljoen Plazand

Sinds enige jaren werken we samen met NPD communicatie. De samenwerking ontstond uit de behoefte om ons strandpaviljoen, wat we sedert 2011 exploiteren, verder te professionaliseren op het gebied van onze identiteit middels de communicatie- en mediakanalen. NPD bleek daarin de juiste partner. Met de slag die we met NPD hebben geslagen voor de toekomst hebben we een van ons strandpaviljoen een plek gemaakt die we promoten met de slogan “Culinair ontspannen aan het Zandvoortse strand”.
In de meest brede zin van het woord heeft NPD laten zien dat zij professioneel, adequaat en een betrouwbare partner zijn die hun ‘vrouwtje’ staat. We hopen nog lang met elkaar te mogen samenwerken!

John Cornelisse, eigenaar Strandpaviljoen Plazand