EEN KLANT VOOR JE WINNEN, BEGINT MET EEN GOED GEVOEL

Ondernemer, stap in de online nieuwe wereld, anders ben je te laat!

Datum : 18-05-2017

We willen organisaties nadrukkelijk laten weten dat meegaan met nieuwe online ontwikkelingen een must is. Over een aantal jaar zal het afzetgebied voor onze producten of diensten alleen nog online plaatsvinden. In Amerika is een online lesprogramma of een webinar de normaalste zaak van de wereld om via online en e-mail marketing klanten te binden en te verleiden tot verkoop. Wat dacht je van de robots voor de klas, of die oudere mensen socializen. Een digitale butler als Google Home, mix reality zoals de Hololens, Agile werken, Slow UX en duurzame beleggingsclubs. Virtual reality is geen science fiction meer. Geloof me; stap in deze online nieuwe wereld. Zorg dat je online vindbaar bent. Want voor je het weet, ben je echt te laat en kun je het product waar je zo achter staat niet meer bij je klanten krijgen, simpelweg omdat deze de weg er naartoe niet meer vinden.
Terug naar het overzicht


Joop Jansen, Advocaat Dexlegal

Wat is de identiteit van je organisatie? Waar sta je voor en waar ga je voor? Vragen die iedere serieuze ondernemer zichzelf zou moeten afvragen. De antwoorden op deze vragen vind je niet door even op een vrije middag hierover na te denken. Een serieuze ondernemer gunt zichzelf de tijd om aan de slag te gaan met het uitwerken van de antwoorden op deze vragen. Je wordt hier niet alleen zelf veel wijzer van, maar het helpt ook om te bepalen hoe andere stakeholders jou zien en hoe jij graag gezien wilt worden. Uiteindelijk zal zich dit vertalen in nog meer plezier in het nastreven van je doelen en het behalen van de gewenste resultaten.

Met de cursus ‘Brand Your Business’ heeft NPD Communications een unieke digitale cursus ontwikkeld waarmee je jezelf antwoorden kunt verschaffen op de vragen wat de identiteit van jouw organisatie is en waar je voor staat. Daarnaast biedt de cursus ook inzicht in bijvoorbeeld denkprocessen van klanten en zeer relevante hedendaagse ontwikkelingen op het gebied van internetmarketing en merkontwikkeling die voor iedere ondernemer een absolute must zijn om te kennen.

De inhoud van de cursus is relevant voor ondernemers die op het punt staan om te gaan ondernemen, maar ook voor de meer door de wol geverfde ondernemer is het raadzaam om deze cursus te volgen. Het lesmateriaal is overzichtelijk, duidelijk en voorzien van een handig werkboek, maar ook van ondersteunde filmpjes met concrete voorbeelden. De cursus biedt niet alleen de mogelijkheid om jouw eigen bedrijfsidentiteit volledig af te pellen en op te bouwen maar ook om in 10 hoogwaardige lessen volledig op de hoogte te geraken van alle recente ontwikkelingen op het gebied van online klantgedrag, de kracht van social selling en internetmarkering.

Joop Jansen, Advocaat Dexlegal