EEN KLANT VOOR JE WINNEN, BEGINT MET EEN GOED GEVOEL

workshops

Ben jij ondernemer, groot of klein, of werk je bij een organisatie en wil je begeleiding om gezamenlijk aan de slag te gaan om van de organisatie een brand (merk) te maken.?

Met ons programma gaan we aan de slag en werken we aan een glasheldere bedrijfsidentiteit en daarmee kun je de juiste strategische keuzes maken en richting geven aan communicatie. Wij geven ook workshops en masterclasses over alle facetten van communicatie, marketing en branding. Onze aanpak kenmerkt zich door een centrale rol voor het merk in de (online) strategie van bedrijven. “Ieder bedrijf staat voor de keuze: to be a brand, or to be a commodity.

Het doel is het realiseren van betekenis, identiteit, zichtbaarheid in de markt, wat leidt tot betere klanten en meer omzet.

Geef je brand (merk) een centrale rol in je gehele strategie en zorg dat je op die strategie ook écht grip hebt. Wij geven op maat gemaakte workshops die aansluiten bij jullie specifieke wensen, dat kan zijn een workshop van bijv. 2 uur of van 5 uur, waarbij we ook gezamenlijk aan de slag gaan met opdrachten.


Wat levert het op?

•    Brand Your Business, het waarom wordt beantwoord

•    Jouw unieke bedrijfsidentiteit

•    Inzicht op: Hoe wordt ik zichtbaar in de markt?

•    Nut en gebruik van Social Media

•    5 stappenplan en online cursus van BYB wordt belicht

•    doel: hogere omzet en meer klanten

 

Neem contact op en we bespreken jullie wensen voor een workshop op maat.


Organiseer je een interne coaching-dag, een beurs, of ander evenement?

Laat je inspireren in hoe branding jouw bedrijf naar een hoger level tilt. Wat je ook voor ogen hebt, wij passen ons graag aan op jullie wensen. Neem contact op en vertel ons wat jullie nodig hebben op de werkvloer.


De ziel van een organisatie, dat ben jij

Als ondernemer ben jij zelf de ziel van je organisatie. Waar jij persoonlijk voor staat, in gelooft en wat je uitdraagt, zijn de bouwstenen van de identiteit van jouw dienstverlening. Klanten zijn vandaag de dag kritischer dan ooit. Ze shoppen rond en waarden als kwaliteit en deskundigheid zijn vanzelfsprekendheden. Een keuze wordt vaak puur gemaakt op basis van de waarden die de dienstverlener in zijn of haar identiteit uitstraalt en die op dat moment tegemoet komen aan de behoeften. Júist daarom is branding van …. zo belangrijk. Onderscheid jezelf door helder te maken wie je bent en trek meer klanten aan die specifiek bij jou ‘het goede gevoel’ hebben.

 

‘het goede gevoel’

Steeds meer bedrijven weten hoe belangrijk het is om helder te zijn in wie ze zijn, wat ze doen, waar ze voor staan en wat anderen daarvan vinden. Deze identiteit van een organisatie wordt ook wel internal branding genoemd. Het is wat mensen aan organisaties bindt. Niet alleen klanten, maar ook medewerkers. De consument maar ook de medewerker kiest tegenwoordig niet alleen op basis van prijs, kwaliteit en service. Vooral de ‘klik’, ‘het goede gevoel’ bij een product of dienstverlening maakt dat mensen kiezen voor jou. Veel kleine organisaties denken dat branding van hun product of dienst alleen voor de groteren onder ons is weggelegd. Vanuit overtuigingen zoals ‘ik heb daar het budget niet voor’ en ‘als ik kwaliteit lever, dan vindt mijn doelgroep mij vanzelf wel’, wordt er vaak niet eens bij stil gestaan. Ervaring leert echter dat vooral professionals vaak worstelen met hun identiteit. En dit in een markt met moordende concurrentie.
 
Wat je ook voor ogen hebt, neem contact op en we bespreken jullie wensen voor een workshop op maat.Dr. Gert Baeyens, ornitholoog, auteur

Het boek over de vinkenbanen van Bloemendaal is zeker niet het eerste boek dat ik geschreven heb. NPD Communications is dan ook een van de vele vormgevers waarmee ik heb samengewerkt. Het is wel de eerste en enige met wie die samenwerking optimaal is geweest! Er kan zoveel mis gaan: 75% van de illustraties in de eerste helft van het boek, afbeeldingen te ver verwijderd van de betreffende tekst, figuren met te kleine, nagenoeg onleesbare letters erin. In dit boek is alles perfect gerealiseerd, in mooie kleuren, het goede formaat.

Tel daar bij op: alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en wel op de gestelde tijd! Als dat niet gebeurt, sneuvelen er stukken tekst inclusief hun illustraties. Dan is het boek niet 100% wat je er als schrijver mee bedoelde. In dit geval dus wel!

Wat ook te prijzen valt, is het begrip voor de materie. Over vinkenbanen is zo weinig gepubliceerd dat bijna niemand weet wat dat zijn. Nicole Post en Maarten Jansen hebben zich de stof zo eigen gemaakt dat zij ook de productondersteuning konden verzorgen: de instructies aan de drukker en de boekhandels, de marketing in het algemeen. NPD Communications bieden dus veel meer dan allleen maar vormgeving. Jammer dat ik (nog) geen plannen heb voor een nieuw boek samen met hen!

Dr. Gert Baeyens, ornitholoog, auteur

Blogs

Branding via de autosport
Branding via de autosport
Door de raceprestaties van max Verstappen in de Formule 1 is de kart- en autosport steeds populairder aan het worden in ...
Wat is het verschil tussen Branding en Marketing?
Wat is het verschil tussen Branding en Marketing?
Branding Het woord 'brand' is de engelse vertaling voor 'merk', en stamt uit de tijd dat de cowboys hun vee brandmerkte...
Nike, Apple en Hema, wat hebben deze merken gemeen?
Nike, Apple en Hema, wat hebben deze merken gemeen?
Ze zijn succesvol, inderdaad. Maar in die stap daarnaar toe: wat delen ze? Wat maakt deze merken zo enorm succesvol?...