EEN KLANT VOOR JE WINNEN, BEGINT MET EEN GOED GEVOEL

OVER NPD COMMUNICATIONS

De expert die jou graag helpen met het realiseren van betekenis, identiteit, zichtbaarheid in de markt, betere klanten en meer omzet.
Wij geloven dat elke organisatie uniek is, met een eigen visie en eigen karakteristieken en ambities. Dat het juist die eigenheid is die mensen verbindt; klanten met organisaties, maar ook medewerkers onderling. In de praktijk zien we dat bedrijven er niet meer omheen kunnen zich als een brand te positioneren. Online marketing en communicatie biedt veel nieuwe handvatten om je product of dienst te verkopen. Dat gaat gepaard met een heel nieuwe visie op communicatie en het maken van lastige keuzes. Wij helpen ondernemers met het formuleren van organisatiestructuur, richting en keuzes. Dat geheel vertalen we naar een effectieve interne- en externe communicatie, met als doel betere klanten en meer omzet.

 

De wereld van de marketing en communicatie is 180 graden veranderd

We leven met zijn allen in een digitale wereld en zijn de hele dag online bezig informatie te verwerken. Er is een overvloed aan informatie en er wordt relatief weinig 1 op 1 gecommuniceerd. Kijk naar de jeugd die moeite heeft met schrijven en praten door gebruik van WhatsApp taal. Er staat nog veel te gebeuren op gebied van de diverse media en dat komt sneller op ons af dan we denken. De consument begeeft zich voornamelijk online, en zoekt meer dan ooit naar zekerheid en vertrouwen. Het imago van een merk en de reputatie van een organisatie worden steeds belangrijker in de aankoopbeslissing. Er is voor organisaties tegenwoordig veel meer nodig dan een mooi logo, een vindbare website en een Facebookpagina om succesvol te zijn. Moderne communicatie gaat veel verder dan dat; alle media zijn tegenwoordig met elkaar verbonden. Consumenten begeven zich in de wereld waarin al die media samenkomen. Daarom is het belangrijk dat organisaties alle communicatievormen eenduidig op elkaar afstemmen. Dat wil zeggen dat het organisatie-dna in alle vormen van de communicatie terugkomt. De verschillende media vertellen dan hetzelfde verhaal en alle uitingen zijn glashelder, zowel offline als online. De circel moet rond zijn.

Kennis delen

NPD Communications, Nicole Post heeft ruim twintig jaar succesvolle ervaring op het gebied van marketingcommunicatie, opgedaan met diverse opdrachtgevers waaronder beursgenoteerde multinationals en organisaties binnen MKB, profit en non-profit. En dat hebben we natuurlijk niet gerealieerd zonder ons team. We hebben een gedegen samenwerkingsverband met professionals op diverse gebieden zoals websitebouwers, experts op het gebied van web-it en social media. Maar ook video, tv en radio advertising, fotografie, tekst, coaching, signing en print. Voor elke opdracht selecteren we welke specialisten er nodig zijn. Zo stellen voor elke klant onze dreamteam samen om een ‘op maat gemaakt’ concept te realiseren.

Link naar portfolio
Link naar meer achtergrond over Nicole


Brand Your Business: structuur, richting en keuzes helder in beeld

Onze uitgebreide ervaring, expertise, kennis en werkwijze hebben we vertaald naar een eigen op maat gemaakt programma Brand Your Business. Het helpt je de weg te vinden naar jouw eigen brand. Tijdens het Brand Your Business traject, gaan we gezamenlijk on the ‘ROAD’ oftwel op weg. ROAD staat voor: Richtinggevend, Onderscheidend, Adviserend, Doeltreffend. Met als doel betere klanten en meer omzet. Het hele proces van begin tot eind vormt jouw kompas voor de toekomst van je organisatie. Zodat jij je volledig kunt focussen op jouw expertise. Mocht je meer willen weten, neem dan gerust contact met ons op. We spreken je graag.

 Dr. Gert Baeyens, ornitholoog, auteur

Het boek over de vinkenbanen van Bloemendaal is zeker niet het eerste boek dat ik geschreven heb. NPD Communications is dan ook een van de vele vormgevers waarmee ik heb samengewerkt. Het is wel de eerste en enige met wie die samenwerking optimaal is geweest! Er kan zoveel mis gaan: 75% van de illustraties in de eerste helft van het boek, afbeeldingen te ver verwijderd van de betreffende tekst, figuren met te kleine, nagenoeg onleesbare letters erin. In dit boek is alles perfect gerealiseerd, in mooie kleuren, het goede formaat.

Tel daar bij op: alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en wel op de gestelde tijd! Als dat niet gebeurt, sneuvelen er stukken tekst inclusief hun illustraties. Dan is het boek niet 100% wat je er als schrijver mee bedoelde. In dit geval dus wel!

Wat ook te prijzen valt, is het begrip voor de materie. Over vinkenbanen is zo weinig gepubliceerd dat bijna niemand weet wat dat zijn. Nicole Post en Maarten Jansen hebben zich de stof zo eigen gemaakt dat zij ook de productondersteuning konden verzorgen: de instructies aan de drukker en de boekhandels, de marketing in het algemeen. NPD Communications bieden dus veel meer dan allleen maar vormgeving. Jammer dat ik (nog) geen plannen heb voor een nieuw boek samen met hen!

Dr. Gert Baeyens, ornitholoog, auteur