EEN KLANT VOOR JE WINNEN, BEGINT MET EEN GOED GEVOEL

JOUW ORGANISATIE, EEN STERK MERK

NPD, de experts die jou graag helpen met het realiseren van betekenis, identiteit, zichtbaarheid in de markt, betere klanten en meer omzet

Stel jezelf eens de volgende vragen:

  • Is jouw bedrijf onvoldoende zichtbaar in de markt? Loop je daardoor omzet mis?
  • Ben je ooit gestart met een heel ander concept dan waar je nu mee bezig bent?
  • Zit je in de directie of het management van een organisatie en krijg je het niet voor elkaar om daarvan de identiteit op een heldere manier uit te leggen en visueel te maken?
  • Blijft jullie communicatie- of beleidsplan voor het zoveelste jaar in een bureaula liggen?
  • Waarom lukt het niet interne en externe communicatie te stroomlijnen? Wat doet dat voor je naamsbekenheid in deze veranderende tijd?

Wij helpen ondernemers, directie en management om van hun organisatie een sterk merk te maken. Met effectieve communicatieoplossingen waardoor organisaties beter zichtbaar zijn in de markt en meer omzet realiseren. Met een glasheldere bedrijfsidentiteit in het vizier kun je de juiste strategische keuzes maken en richting geven aan jouw toekomst. Pas dan bouw je een merkgerichte organisatie met klanten die zich verbonden voelen bij organisatie en product. Een sterk merk geeft écht een concurrentievoorsprong!

 

Betekenis, zichtbaarheid in de markt, betere klanten en meer omzet

Steeds meer bedrijven weten hoe belangrijk het is om helder te zijn in wie ze zijn, wat ze doen, waar ze voor staan en wat anderen daarvan vinden. Deze identiteit van een organisatie heet internal branding. Het is wat mensen bindt aan organisaties. Niet alleen klanten, maar ook medewerkers. De consument maar ook het personeel kiest tegenwoordig niet alleen op basis van prijs, kwaliteit en service. Vooral de ‘klik’, ‘het goede gevoel’ bij een product of dienst maakt dat mensen ervoor kiezen. Daarom is het voor organisaties meer dan ooit van belang om dat goede gevoel op te roepen. En om dat te kunnen doen, moet je als organisatie je internal branding helder hebben. Dat betekent dat je een scherp beeld moet hebben én uitdragen van je identiteit als organisatie; zowel intern in de bedrijfsvoering als extern naar je doelgroep. Zorg dat jij herkenbaar en zichtbaar bent voor je doelgroep in de markt. Dat resulteert gegarandeerd in betere klanten en meer omzet.

 

Brand Your Business: structuur, richting en keuzes helder in beeld

Je vindt vast herkenning in een of meerdere van de hier boven gestelde vragen. De eerste stap in het oplossen ervan, is je organisatie door en door te leren kennen. Om die organisatie identiteit helder voor ogen te krijgen, zul je keuzes moeten maken. Dat is voor veel organisaties om verschillende redenen moeilijk. Met ons programma Brand Your Business leren wij je om je bedrijfsidentiteit haarscherp te krijgen. We laten je zien hoe je de juiste strategische keuzes én de vertaalslag naar je interne- en externe communicatie kunt maken.

Brand Your Business kun je op twee manieren inzetten. Online in 10 lessen, of op maat in samenwerking met NPD Communications. Brand Your Business is een programma dat je helpt om de weg te vinden naar de kracht van jouw merk. We helpen je met het invullen van jouw unieke ‘ROADmap’. Het doel daarvan is betere klanten en meer omzet te realiseren. Het hele proces van begin tot eind kun je zien als een kompas voor de hele organisatie, voor nu en in de toekomst. Dat geeft jou de ruimte om je bezig te houden met datgene waarvoor je ooit gestart bent! Lees meer over Brand Your Business

 

NPD Communications

Sinds 2003 hebben wij als NPD Communications vele organisaties begeleid om zichzelf als sterk merk te laten zien, zich te profileren.

Nicole: ‘Profilering betekent voor ons dat we direct de pijnpunten in een organisatie herkennen, oplossingen aandragen en die vertalen naar creatieve processen. Zo realiseren we de gewenste uitstraling en zichtbaarheid vanuit een strategisch plan, dat zowel de interne- als de externe communicatie omvat’.

Maarten: ‘Wij zien dat bedrijven er niet meer om heen kunnen om zich als een merk te positioneren, dat online marketing de nieuwe tools zijn om je product of dienst te verkopen. Wij helpen ondernemers met het formuleren van organisatiestructuur, richting en keuzes. Dat vertalen we naar een praktisch programma waar organisaties meerdere jaren houvast aan hebben.’

Onze opdrachtgevers komen uit zeer diverse hoeken; van beursgenoteerde multinationals tot MKB, zowel profit als non-profit. Wij nemen communicatieproblemen uit handen, zodat onze opdrachtgevers weer ruimte hebben om te doen waar zij goed in zijn. Flexibel als we zijn, stellen wij indien wenselijk op maat ons eigen dreamteam samen. We hebben een gedegen netwerk van experts op diverse gebieden, zoals websitebouwers, experts op het gebied van web-it, social media, video, tv en radio advertising, fotografie, tekst, coaching, signing en print. Ieder z’n vak, is ons motto. Onze solide expertise, kennis en werkwijze hebben we vertaald naar ons eigen programma ‘Brand Your Business’. Wij stellen dat nu beschikbaar voor organisaties en zetten daarmee de volgende stap in online marketing om aanwezig en vindbaar te zijn. Wij zijn klaar voor de toekomst, onze circel is rond. Met ons programma willen wij jou helpen om ook die route te nemen. Lees meer over NPD Communications

 John Cornelisse, eigenaar Strandpaviljoen Plazand

Sinds enige jaren werken we samen met NPD communicatie. De samenwerking ontstond uit de behoefte om ons strandpaviljoen, wat we sedert 2011 exploiteren, verder te professionaliseren op het gebied van onze identiteit middels de communicatie- en mediakanalen. NPD bleek daarin de juiste partner. Met de slag die we met NPD hebben geslagen voor de toekomst hebben we een van ons strandpaviljoen een plek gemaakt die we promoten met de slogan “Culinair ontspannen aan het Zandvoortse strand”.
In de meest brede zin van het woord heeft NPD laten zien dat zij professioneel, adequaat en een betrouwbare partner zijn die hun ‘vrouwtje’ staat. We hopen nog lang met elkaar te mogen samenwerken!

John Cornelisse, eigenaar Strandpaviljoen Plazand


BEN JIJ TOE AAN EEN HELDERE IDENTITEITSSTRUCTUUR IN DE ORGANISATIE?

Lees dan hier hoe je in 5 stappen succesvol je organisatie naar een sterk merk kunt neerzetten.Blogs

Wat is Branding eigenlijk…?
Wat is Branding eigenlijk…?
Ken je deze nog: ‘Giroblauw past bij jou’? De belofte die de Postbank (nu ING) deed, was heel sterk. Nederla...
Wat is nou eigenlijk een merk…?
Wat is nou eigenlijk een merk…?
Als je het hebt over een merk, dan weet iedereen waar je over praat. Maar kun je er makkelijk een definitie van geven? W...
Structuur, helderheid en richting
Structuur, helderheid en richting
Bij veel organisaties horen we praktische vragen als: hoe zorgen we dat we voldoende klanten krijgen? Of: hoe zorgen we ...