EEN KLANT VOOR JE WINNEN, BEGINT MET EEN GOED GEVOEL

BRAND YOUR BUSINESS

WIL JIJ VAN JE ORGANISATIE EEN STERK MERK MAKEN? WIJ HELPEN JE GRAAG!

Betere klanten en meer winst?

Een heldere richting en structuur voor je communicatie?

Een duidelijke organisatie-identiteit met de juiste uitstraling?

Staan deze zaken op je verlanglijstje als ondernemer? Dan helpen wij jou graag!

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van marketingcommunicatie, design, internet en online media, hebben wij een programma ontwikkeld waarmee wij je kunnen helpen om glashelder te krijgen wie je bent, waarom je doet wat je doet, waar je voor staat en hoe je dat aan de buitenwereld gaat communiceren. Wij hebben uitgebreide kennis en kunde op het gebied van creatieve processen, het positioneren van organisaties bij de doelgroep die zij voor ogen hebben, het zichtbaar maken van organisaties door de juiste strategie te kiezen en het stroomlijnen van interne- en externe communicatie.

Een sterk merk en een organisatie waarmee klanten zich verbonden voelen, bouw je met behulp van een duidelijke bedrijfsidentiteit, de juiste strategische keuzes en een concrete richting voor de toekomst. Een sterk merk geeft je concurrentievoorsprong. Met ons programma Brand Your Business helpen wij je om focus te krijgen en te houden, zodat jij je volledig kunt richten op jouw expertise. Ieder z’n vak.

 

BRAND YOUR BUSINESS:
STRUCTUUR, RICHTING EN KEUZES HELDER IN BEELD

Om je identiteit helder te krijgen, moeten er keuzes gemaakt worden. Voor veel organisaties is dat om verschillende redenen lastig. Vaak richten zij zich op teveel activiteiten, uit angst om een deel van de potentiële doelgroep te missen. Met als gevolg vaagheid, weinig samenhang in de organisatie en al helemaal niet in de doelgroep. Misschien herkenbaar…? Dan is Brand Your Business absoluut iets voor jou!

 

WE GAAN GEZAMENLIJK ‘ON THE ROAD’

Dat staat voor: Richtinggevend, Onderscheidend, Adviserend, Doeltreffend. Samen met jou ontwikkelen we je eigen unieke
ROADmap. Die helpt je om op koers te raken en blijven. In 10 lessen, verdeeld over 5 hoofdthema’s, helpen we jou op de
de juiste weg naar een heldere bedrijfsidentiteit, de juiste strategische keuzes én de vertaalslag naar je interne- en externe
communicatie.

HOE GAAN WE SAMEN JE ORGANISATIE SUCCESVOL ALS STERK MERK NEERZETTEN?

1.  PROFILEER JE BEDRIJFSIDENTITEIT, DE ZIEL VAN JE ONDERNEMING, JOUW UNIEKE MERK
Zonder duidelijk beeld van wie je bent, kun je jezelf ook niet goed profileren. Daarom gaan we met Brand Your Business van start met dit belangrijke onderdeel. We helpen je om jouw organisatie-DNA heel concreet in kaart te brengen. We gaan je organisatiekenmerken glashelder formuleren, zodat je je ook optimaal kunt profileren. We onderzoeken wie je toekomstige klanten zijn, wat hun probleem is waar jij de oplossing voor hebt, en waar zij zich bevinden.


2.  VEROVER JE UNIEKE PLEK BINNEN DE MARKT
Als we jouw organisatie-DNA helder in kaart hebben gebracht, dan kun jouw organisatie op de juiste manier positioneren. Daardoor gaan klanten zich herkennen in je aanbod. We helpen je om de juiste strategische keuzes en plannen te maken. Daarmee zet je je organisatie én je merk stevig in de markt.

3.  JOUW IDEALE KLANT EN STRATEGISCHE KEUZES
Nu helder is wat jouw plek in de markt is, kunnen we je ook helpen om te bepalen wat jouw ideale klanten zijn, hoe je die kunt aantrekken en waar zij zich bevinden. We stemmen hun probleem en jouw oplossing op elkaar af. Met de juiste strategische keuzes, zetten we samen de koers uit om je doelen te bereiken.

4.  DE COMMUNICATIE-STRATEGIE, MAAR DAN MET HET GEWENSTE EFFECT
Om je identiteit en je product helder in de markt te zetten - bij de juiste klanten en via de juiste kanalen -, stemmen we je al je interne- en externe communicatie op elkaar af. Dat is van essentieel belang om als heldere en betrouwbare partij zichtbaar te zijn in al je uitingen. We zetten duidelijke en strategische lijnen uit voor je marketing, communicatie en social media.

5.  JE OPTIMALE WEBSITE, ONLINE MARKETING EN SOCIAL MEDIA; VERLEID EN BIND KLANTEN
De juiste online en social media op de meest effectieve manier voor je laten werken, is een geweldige manier om tegen relatief lage kosten heel doeltreffende marketinginstrumenten in handen t e krijgen. Maar het vergt absoluut expertise en een duidelijke richting om eruit te halen wat erin zit. Samen nemen we je interne communicatie, je website en je huisstijl onder de loep. We leren je hoe een goede website is opgebouwd, welke middelen je kunt inzetten voor je online marketing activiteiten, hoe je je doelgroep heel gericht kunt benaderen en hoe je de verschillende social media voor je kunt laten werken. Want wij zijn ervan overtuigd dat het digitale tijdperk nog veel geavanceerder gaat worden. Ons advies: stap nu in om de boot niet te missen!

 

Lees meer over het online programma van Brand Your Business

Lees meer over Brand Your Business In CompanyMarcel Appels, hoofd dienstverlening, lid directieteam gemeente Heemstede

Naast restyling van het logo heeft NPD Communications voor de gemeente Heemstede een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Met als doel de communicatie van de gemeente een sterkte visuele samenhang en herkenbaarheid te geven. Er is een krachtige ‘visuele identiteit’ ontwikkeld op basis waarvan vrijwel alle communicatiemiddelen zijn aangepast. Niet minder belangrijk: ook de samenwerking met NPD Communications was professioneel en prettig. Kortom, NPD Communications is een uitstekend bureau met leuke, creatieve mensen.

Marcel Appels, hoofd dienstverlening, lid directieteam gemeente Heemstede


BEN JIJ TOE AAN EEN HELDERE IDENTITEITSSTRUCTUUR IN DE ORGANISATIE?

Lees dan hier hoe je in 5 stappen succesvol je organisatie naar een sterk merk kunt neerzetten.